Pedagoģiskais semināru „Tu no mazām dienām zini Svētos rakstus”

Mīļie kolēģi!

Mums ir piedāvājums iesaistīties seminārā, kuru vadīs onlain režīmā mūsu brāļi un māsas no Krievijas. Varbūt kādam būs interese iesaistīties šajā projektā vai arī piedāvāt tiem, kuri gribētu šos jautājumus papētīt dziļāk.

Norādītais datums, līdz kuram varēja pieteikties – norādīts 15.janvāris. Saņēmām pēc tā datuma. Domāju, ka vēl visu var izdarīt.
                  
Vēlu Jums Dieva palīdzību, Margarita.

Bībeles koledža „Mantojums” sadarbībā Maskavas Misionāru komisiju un citām organizācijām

Piedāvā pedagoģisko semināru „Tu no mazām dienām zini Svētos rakstus”( 2.Tim. 3:15) ( 2013.gada  janvāris – septembris). Seminārs piedāvā

    aplūkot kristīgās pedagoģijas galvenās tēmas;

    iepazīties ar Bībeles tekstiem, kuri palīdzēs labāk ieraudzīt Svēto rakstu pedagoģisko paradigmu;

    iepazīt izglītības un audzināšanas pieredzi, aplūkojot mūsdienu bērnu pedagoģijas un psiholoģijas sasniegumus, kā arī iespēju iepazīt tradīcijas, kā nodot no paaudzes paaudzei mūžīgās vērtības.

Semināra programmā iekļautas tematiskas  lekcijas ar jautājumiem un pārrunām  , kā arī  ieplānoti 2 izbraukuma semināri uz 2-3 dienām un 7 dienām, kuros paredzēta teorētiskā daļa un praktiskās nodarbības.

Lekcijas vadīs vadošie speciālisti no Maskavas un Pēterburgas, grāmatu un mācību grāmatu autori, zinātnieki, pedagogi-praktiķi, mācītāji.

Visus, kurus ieinteresēja piedāvājums, lūdz piereģistrēties  elektroniski ( skatīt pielikumā)

Vladimirs Strelovs, Koledžas „Mantojums” rektors

Margarita Belotelova pedagoģiskā semināra koordinatore

Materiāli krieviski:
Программа педагогического семинара
Лекторы семинара